Waanzinnige webteksten

Een goede webtekst schrijven kan best lastig zijn. Want hoe weet u eigenlijk wat uw doelgroep wil? En hoe krijgt u ze zover dat ze uw product kopen of uw dienst afnemen? En als u dat allemaal helder heeft, bent u dan ook nog in staat om uw boodschap foutloos, helder en Google-vriendelijk te verwoorden? Lastig. Maar met de juiste begeleiding en oefening wordt het een stuk eenvoudiger!

Daarom is het een aanrader om deze training te volgen, als u zelf uw (nieuwe) webteksten wil schijven. U leert alles (nou ja, heel veel) over rekening houden met de wensen van uw doelgroep, over helder en SEO-vriendelijk schrijven en over de werking van de hersenen: hoe beïnvloed u de lezer op een positieve manier?

Na afloop van de training heeft u:

  • minimaal twee waanzinnige webteksten geschreven;
  • genoeg kennis van SEO om Google-vriendelijk te schrijven;
  • geleerd hoe u (beter) kunt afstemmen op uw doelgroep;
  • geleerd hoe u prettig leesbare teksten schrijft;
  • inzicht in de belangrijkste drijfveren van uw klanten.

waar:
Ruiterskwartier 119 A, Leeuwarden

wanneer:
dinsdag 13 december, van 9.30 – 16.00 uur

uw investering:
€195 (exclusief 21% btw) voor een hele dag training, een hoofd vol waardevolle kennis, handige checklists en een heerlijke lunch.

Blij met deze training? Geef u direct op door een e-mail te sturen naar marianne@somniumtekstentaal.nl

Voor wie is deze training geschikt?

Voor (toekomstige) ZZP’ers en MKB’ers, voor communicatiemedewerkers en (junior) tekstschrijvers. Eigenlijk dus voor iedereen die een website heeft en daarvoor zijn eigen teksten wil schrijven. Maar ook voor communicatiemedewerkers die de website van hun bedrijf up-to-date moeten houden en voor (junior) tekstschrijvers die meer willen weten over schrijven voor websites over en de geheimen van SEO.

Hoe betaal ik deze training?

Als u zich via de e-mail heeft aangemeld, dan krijgt een een bevestigingsmail met een factuur. Deze betaalt u voor 13 december, want anders kunt u niet aan de training meedoen.

Waar wordt de training precies gegeven?

 

De training wordt gegeven bij Level Up, op het Ruiterskwartier 119 A in Leeuwarden. Het is een zogenaamde co-working community, waar meerdere (creatieve) ondernemers werken. Op loopafstand is er een parkeergarage, en ook het station is vlakbij.

 

Wat moet ik meenemen?

 

Uw eigen laptop. Op de trainingslocatie is WiFi aanwezig. Als u het prettig vindt, mag u natuurlijk ook een tussendoortje of drinken meenemen, maar in principe is dat allemaal geregeld.

 

Is de lunch erbij inbegrepen?

 

Zeker. Tussen de middag nemen we een uur de tijd om rustig te lunchen, alle informatie te laten bezinken en om weer op te laden. Voor broodjes, drinken, tussendoortjes en fruit wordt gezorgd.

 

Kan ik na deze training zelf al mijn teksten schrijven?

 

Dat hangt af van uw schrijftalent en van de eisen die u stelt. Iedereen kan beter en effectiever leren schrijven, maar of u het goed genoeg vindt, dat kunt u alleen zelf beoordelen. Vergelijk het met een chefkok: iedereen kan een fatsoenlijke maaltijd leren koken, maar niet iedereen heeft het talent om chefkok te worden. Gelukkig wil ook niet iedereen dat 😉

Ik heb geen idee wat ik moet schrijven. Heeft de training dan wel zin voor mij?

Bij deze training helpen wij u om te ontdekken wat u wilt schrijven. We geven ook tips: wat is gebruikelijk, wat niet, wat willen klanten weten, hoe zorgt u ervoor dat ze in actie komen, enz. Ook u gaat na deze training met zelf geschreven teksten de deur uit!

Ik ben heel slecht in spelling. Dan kan ik toch nooit een goede tekst schrijven?

Waarom niet? U kunt de spellingscontrole gebruiken, dat scheelt al ongeveer de helft van de fouten. Laat daarna uw tekst controleren door een collega. Of u laat ons een spellingscheck doen. Kost niet zoveel, en dan weet u zeker dat uw tekst foutloos in uw nieuwsbrief, folder of brochure komt.

Is goed schrijven te leren, of is het gewoon een talent dat ik mis?

We geven u tijdens de training een heleboel handvatten, waardoor u beter in staat bent om te schrijven wat u bedoelt. U krijgt ook een handige checklist, waarmee u eenvoudig en snel uw eigen schrijfsels kunt beoordelen en aanpassen. Het chefkok-niveau haalt u dan misschien niet (zie ook vraag 4), maar het niveau van een goed eetcafé is zeker haalbaar 😉

no event