Aansprekend schrijven

Deze training hebben we ontwikkeld omdat onze klanten ons vroegen om ze te helpen bij het creatiever en aansprekender schrijven van hun teksten. Herkent u dat? Dat u uw teksten allemaal zo voorspelbaar vindt, misschien zelfs wel een beetje saai? Dat u heel snel in standaard formuleringen en omschrijvingen vervalt?

Op zichzelf is dat helemaal niet zo gek. Veel schrijfklussen worden tussen de bedrijven door gedaan en er is weinig tijd om eens lekker achterover te leunen, uit het raam te staren en te wachten tot de inspiratie, de alles-op-zijn-grondvesten-doen-schuddende-brainwave komt.

Daarom is het leuk en nuttig om daar op een ander moment wel de tijd en de ruimte voor te nemen. Om  geïnspireerd te worden, nieuwe invalshoeken te bedenken en de creativiteit te laten stromen. Maar ook om na te denken over uw eigen persoonlijke schrijfstijl. Over wat bij u past en over wat past bij uw doelgroep en bij het medium dat u inzet.

Want zeg nou zelf, wat spreekt meer tot de verbeelding?

  1. (…) We verhuren sportwagens, waaronder de Lamborghini. Daarmee kun je, onder begeleiding van een instructeur, de openbare weg op om een uurtje te rijden in deze snelle auto.
  2. (…) Stel je eens voor hoe dat voelt: meer dan 500 pk vermogen ligt in jouw handen. De motor brult, je laat de koppeling opkomen, je voelt de enorme kracht, het ongeduld van een sportwagen die is gemaakt voor snelheid. Gelijk in de eerste bocht die je neemt, voel je hoe je moet tegensturen om de auto in bedwang te houden. Lukt het je? Kun jij de Lamborghini temmen?
    Gelukkig zit er altijd een instructeur naast je. Hij kan je helpen met tips en aanwijzingen, om het beste uit de Lamborghini én uit jezelf te halen.

Kortom, na deze training heeft u:

  • minstens twee aansprekende teksten geschreven;
  • uw creativiteit (her)ontdekt;
  • helder wat uw persoonlijke schrijfstijl is;
  • geleerd om uw teksten aan te passen aan uw doelgroep en medium;
  • geleerd om standaard formuleringen te herkennen én te vermijden.

 

waar:
Ruiterskwartier 119 A, Leeuwarden

wanneer:
dinsdag 24 januari, 7 en 14 februari, van 9.30 – 12.00 uur
óf
dinsdag 31 januari,  7 en 14 februari, van 19.00 – 21.30 uur

uw investering:
€195 (exclusief 21% btw) voor drie dagdelen training, hernieuwde creativiteit en heel veel schrijfplezier

Blij met deze training? Geef u direct op door een e-mail te sturen naar marianne@somniumtekstentaal.nl

Voor wie is deze training geschikt?
Voor (toekomstige) ZZP’ers en MKB’ers, voor communicatiemedewerkers en (junior) tekstschrijvers. Eigenlijk dus voor iedereen die regelmatig teksten schrijft en dat niet langer op een standaard ‘saaie’ manier wil doen.
Waarom staan er verschillende data en tijden genoemd?
U kunt kiezen: of u geeft zich op voor de dagtraining op de 24e, de 7e en de 14e, of voor de avondtraining op de 31e, de 7e en de 14e ‘s. Als u zich opgeeft, kunt u in uw mail aangeven voor welke training u zich opgeeft: de dag- of de avondtraining.
Hoe gaat de betaling?

Als u zich via de e-mail heeft aangemeld, dan krijgt u een bevestigingsmail met een factuur. Deze betaalt u voor 24 of 31 januari, afhankelijk van uw keuze voor de dag- of avondtraining. Is de betaling niet binnen voor de eerste bijeenkomst, dan kunt u niet aan de training meedoen.

Waar wordt de training precies gegeven?

De training wordt gegeven bij Level Up, op het Ruiterskwartier 119 A in Leeuwarden. Het is een zogenaamde co-working community, waar meerdere (creatieve) ondernemers werken. Op loopafstand is er een parkeergarage, en ook het station is vlakbij.

Wat moet ik meenemen?
Uw eigen laptop. Op de trainingslocatie is WiFi aanwezig. Net als koffie, thee, water, fruit en koekjes.
Ik ben nu eenmaal niet zo creatief. Kan ik dat wel leren?
Creativiteit is ten dele een talent, een vermogen dat je in meer of mindere mate hebt. Tegelijkertijd kunt u ook leren om anders naar zaken te kijken en om een andere invalshoek te kiezen. Dat kunt u wel degelijk trainen en dan kunt u ook creatievere teksten schrijven.

no event