Uw tekst laten schrijven

Heeft u een nieuwe website? Wilt u uw klanten een nieuwsbrief sturen, of heeft u een prachtige nieuwe brochure laten ontwerpen? Leuk! Dan is de volgende stap om deze te voorzien van doeltreffende teksten, zodat uw nieuwe website hoog in Google komt, uw klanten zich massaal op uw nieuwsbrief abonneren en uw fancy brochure ook echt gelezen wordt.

Dat doen wij natuurlijk graag voor u, want schrijven vinden we leuk. En we zijn er goed in. We kunnen een nieuwe tekst voor u schrijven of een bestaande tekst herschrijven. In ieder geval zorgen we ervoor dat onze teksten:

  • uw doelgroep aanspreken, omdat we (samen met u) helder in kaart hebben gebracht wie uw doelgroep is. Hierbij houden we rekening met de tone of voice, zinslengte, woordkeuze, al of niet gebruik van jargon en mate van voorkennis.
  • uw boodschap overbrengen. We zorgen dat we eerst heel duidelijk in beeld hebben wat u eigenlijk wilt zeggen.
  • uw doel bereiken: Daarvoor is het belangrijk dat we weten wat u wilt: informeren, overtuigen of aanzetten tot actie? Vervolgens zetten we onze kennis van de marketing en psychologie in om uw doel te bereiken.

Daarnaast zijn wij uitstekend in staat (zeggen onze klanten) om:

  • een overload aan informatie terug te brengen tot de kern. Om de essentie eruit te halen, en om het impliciete expliciet te maken.
  • met heel weinig informatie toch een goed gevulde website te realiseren (of andere teksten te schrijven). Dan gaan we namelijk zelf op zoek: we graven in onze eigen kennis, we zoeken op internet of we raadplegen een deskundige. Maar die tekst komt er.
  • de tekst vanuit de lezer te beoordelen. Alle mogelijke ‘gevalletjes bedrijfsblindheid’ halen wij uit de tekst. Informatie die voor u glashelder is, maar die voor de lezer misschien vol staat met onduidelijkheden, te grote denksprongen of jargon, herschrijven wij tot een heldere tekst.

 

Wat doen we niet (zelf)?

Onze kracht ligt níet in het vertalen van teksten, het doen van een zoekwoordenonderzoek of in het schrijven van short copy (slogans en pay-offs) en zéker niet in vormgeving en DTP-werkzaamheden. Daarom werken we hiervoor samen met een aantal goede, inspirerende, prettige mensen, die net als wij de lat hoog hebben. Die gaan voor het beste resultaat en die uw belang altijd in het oog houden.